Leave Your Message
Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Na matou mauaina manuia le tusipasi tau pisinisi maualuga-tech

2024-06-03

Talu ai nei, Qingdao CENTER Machinery Company ua toe aloaia e le pulega. Ua tu'uina atu le igoa o le atina'e fa'atekonolosi maualuga.


O manaʻoga mo le mauaina o lenei tusi pasi e matua faʻamaoni, e aofia ai:
1. E maua e le atina'e le pule o aia tatau tau le atamai o lo'o i ai se sao lagolago autu i tekinolosi o ana oloa autu (auaunaga) e ala i suʻesuʻega tutoʻatasi ma atinaʻe, tofiga, foaʻi, tuʻufaʻatasia ma le mauaina, ma isi;
2. O le tekonolosi o lo'o fa'atinoina se sao lagolago autu i oloa autu (au'aunaga) a le atina'e e aofia i le lautele o le "National Key Support High-tech Field";
3. O le aofa'i o tagata faigaluega fa'asaienisi ma fa'atekonolosi o lo'o galulue i su'esu'ega ma atina'e ma galuega fa'atekonolosi feso'ota'i i totonu o atina'e e le itiiti ifo i le 10% o le aofa'i o tagata faigaluega i le atina'e i lena tausaga.
Ina ua maeʻa faʻasologa o suʻega, na matou mauaina ma le manuia le tusi faamaonia.
E le gata o matou o se gaosiga o masini palasitika, ae o se taʻitaʻi ma paionia i lenei pisinisi. E le gata i tatou i galuega taulima masani. Faatasi ai ma le alualu i luma o taimi ma le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, matou te tuʻufaʻatasia masini ma faʻaonaponei e fatu ai oloa e mamao i luma mai totonu i fafo, mai le gaosiga lelei i foliga vaaia. I le taimi lava e tasi, o le a matou tuʻuina atu i tagata faʻatau ni fofo sili atu masini e tusa ai ma o latou manaʻoga.