Leave Your Message
Nūhou waeʻano
Nūhou Hōʻikeʻike

ʻO ka 20th Asia Pacific International Plastic and Rubber Industry Exhibition

2024-01-17 09:58:47

Ma ke ʻano he ʻano hou o ka ʻoihana mīkini palaki i ke au hou, i mea e hoʻomau mau ai a hoʻoponopono hou i ka hoʻomohala ʻana o ka hui, ʻike ʻo Qingdao Center Machinery Manufacturing Co., Ltd. i ke koʻikoʻi o nā hōʻike e hoʻomaka ai. Mai nā lā mua o kona hoʻokumu ʻia ʻana, ua mālama ʻia nā hōʻikeʻike mīkini plastik nui ma ka home a ma waho. , Center Company resolutely hele honua, a me kona mau kapuwai ma luna o ka aina Eurasia, Africa, a me Amerika.

ʻO ke komo ʻana i nā hōʻikeʻike hiki ke loaʻa pololei a noiʻi i nā pono huahana o nā ʻāina kūloko a me nā ʻāina a puni, e kū pono i nā mea kūʻai aku, a hoʻomaopopo i nā pono o ka mea kūʻai aku a hoʻoponopono iā lākou ma kahi. Ma o ka nānā ʻana a me ka hoʻololi ʻana i ka ʻike me nā hoa a me nā mea hoʻokūkū, ʻike mākou i ko mākou mau hemahema ponoʻī, hōʻike mau a hoʻoponopono i nā hemahema o kā mākou huahana, hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o kā mākou huahana, a hoʻonui i kā mākou huahana me nā pono o ka lehulehu.

ʻO ka 20th Asia Pacific International Plastic an0018lm

I ka wā o ka hōʻikeʻike, ua hana ikaika ʻo Qingdao Center Machinery Manufacturing Co., Ltd. e ʻike mau i nā mea kūʻai aku a hoʻonui i nā kūʻai huahana.

ʻOi aku ma nā ʻāpana a i ʻole nā ​​ʻāina kahi i koʻikoʻi ai nā mea kūʻai aku a me nā mea kūʻai aku, ʻaʻole wale ʻo Qingdao Center Machinery Co., Ltd. e hoʻomaikaʻi maikaʻi i ke kiʻi o ka ʻoihana ma o nā hōʻikeʻike, akā hoʻomaikaʻi pū i ka ʻike huahana a me ka hoʻokūkū mākeke, e hāʻawi nui ana i ka ʻoihana mīkini palaki o Kina.

He nui paha nā mea kūʻai aku i kahi ʻoihana ma kekahi ʻāina a i ʻole ka ʻāina, a heʻe maoli lākou. ʻAʻole uku wale nā ​​kipa pākahi, akā ʻaʻole pono. No laila, ma o ka hōʻikeʻike, hiki ke hōʻuluʻulu ʻia nā mea kūʻai aku a i ʻole nā ​​​​mea kūʻai aku e kūkākūkā i kēlā me kēia e hoʻoponopono i nā pilikia i loaʻa i nā mea kūʻai aku. ʻAʻole kēia e hoʻomaikaʻi wale i ka maikaʻi o nā kipa a me nā kūkākūkā ʻana, akā hiki i nā mea kūʻai aku ke hilinaʻi iā mākou.

ʻO kēia ka hiʻohiʻona o kēlā me kēia o kā mākou hōʻikeʻike, a ʻo ka launa pū ʻana me nā mea kūʻai aku e hōʻike piha ana i ko mākou kūpaʻa a me ka hilinaʻi i ka hoʻomaopopo ʻana i ka honua i kēia ʻoihana a me kā mākou hui ma o nā hōʻike.